Design Circus Pop-up, Copenhagen Fashion Week

Sommerens modeuge i København har i år sat ekstra gang i kreativiteten hos Design Circus.

To nye Pop-up universer markedførte i denne uge CIFF Showrooms på den stærkt roste og dynamiske udviklende Copenhagen International Fashion Fair, Bella Center.

design circus indretning

Det ordinære ligger aldrig lige for når Design Circus kreerer indretninger. De skal nemlig udfordre både os selv bag scenetæppet, vores involverede artister og ikke mindst publikum. Publikum var denne gang modebranchen. Ambitionen var (som ALTID i Design Circus regi) at inspirere både internationale og nationale modebrands, presse, showroomsudstillerne og ikke mindst butiksindehaverne.

De udstillede herrebrands var: Lindbergh, Alberto, Sunwill, 2Blind2C, MMX, Pre End og Vito – som alle har faste showrooms i CIFF showrooms, men i år var inviteret med ned på CIFFs stueetage.

Herrekonceptet blev døbt MODERN SQUARE STUDIO og blev udviklet i samarbejde med tekstildesigner Anja Merete Larsen. Indretningen bestod af designs hentet fra Paustian, Kvadrat Textiles, Grid Systems, Louise Roe, Better Cph i form af Golran, mens tekstildesigneren har udviklet de unikke kvadratiske tekstile vægdekorationer med Kvadrat Textiles. Mød Anja Merete Larsen og se værkerene genudstillet på stand B6-009 i forbindelse med designdestinationen northmodern, 18-20 august 2016.

Seriebillederne nedenfor viser dele af processen fra begyndelsen… til det endelige Pop-up show.

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

design circus shopindretning

design circus shopindretning

design circus indretningskoncept

design circus shopindretning

design circus shopindretning

I forbindelse med designmessen northmodern, 18-20 august 2016 vil de væsentligste elementer fra mit andet Pop-up show Vintage Jungle skabt til womenbrands for CIFF Showrooms blive rigt præsenteret på Sofie Børstings stand B6-007A. Her vil et særligt 3D tapet som er produceret i samarbejde med Tapetforum blive præsenteret. Konceptet inklusiv møbler er salgsklart til både showrooms, butikker, hoteller el. andre interessenter.

Det næstkommende blogindlæg vil omhandle Pop-up  indretningskonceptet døbt: VINTAGE JUNGLE.

Design Circus

(0) Kommentarer

Hop ind i et SMUKT og inspirerende baderum

Mange har i de senere år prioriteret at få lavet lækre badeværelser, og det skal indretningen i rummet naturligvis afspejle. Små detaljer tæller for at fuldende helheden, jeg har udviklet moodboards for Pressalit og invitere dig med ind til lidt bad inspiration.

Badeværelsesoplevelsen for 2016 er et gennemarbejdet rum, når man spotter årets tendenserne for nyheder og indretninger i det fortsat mest personlige rum i boligen. Indretningen i baderummet er fyldt på den gunstige måde med detaljer og raffinerede elementer, der understreger at det netop er et særligt rum. Stilmæssigt er der flere veje at gå. Lad dig forføre af den stilmæssige retning, som du fornemmer rigtigt for dig og med et øje for din øvrige indretning.

Formsproget i sanitet og bademøbler er tænkt videre ind i valget af accessories og specielle detaljer, så en interessant helhedsoplevelse opstår. Det ordinære er på retur og det organiske, dekandente eller mere kunstneriske og individuelle afspejler sig i udtryk og møbelvalg i det moderne baderum i år.

 

Naturlig dekadence

Design Circus for Pressalit 2016

De grønne og de naturlige elementer også med gyldne og brune toner har fundet deres vej til badeværelset. Hvor det tidligere var det rå træ er det i stedet de grønne varierede toner, forarbejdet naturmaterialer og keramiske fliser med et naturlig look men udført i et mere holdbart materiale og i en mere robust karakter. Det naturlige islæt er fortolket og giver plads til individualisme og fornemmelse af natur på en mere personlig formet facon.

 

Dusch i pudret geometri

Design Circus badinspiration

Alle varianter af de rødlige nuancer har været tydelige i den moderne indretning. Deres fortsatte kurs er nu sat mod badeværelset sammen med okker og de mere markante dyster toner i både blåt, gråt og sort, der giver en eksklusiv kontrast så både mænd og kvinder vil føle sig veltilpas i det moderne baderum. De feminine silhuetter er drejet i en mere geometrisk og nogle gange mere afrundet retning med facetfliser til væggen og stringente mønstre i badekaret. Forfriskende og elegante måder at udvide dekorationsmulighederne på.

 

Bring boutique hotellet hjem i badet

Design Circus badeværelsestrens 2016

Rejseglæden har bragt os langt og vidt omkring, den inspiration vi har fået fra fremmed himmelstrøg er flot landet som en badeværelsestendens, der er milevidt fra den nordiske stil. Den nye eksklusive fornemmelse af et personlig baderum har referencer tilbage til Boutique Hotelsfære, hvor dygtig indretningseksperter og mere globale stilretninger har ført pennen for stilen. Her er der ikke er sparet på totaloplevelsen, der fortsat bidrager med en vis hjemlighed men på en ekstravagant og ofte mørktonet måde. Det røgfarvet glas, de finurlige slanke linjer med kunst på væggene, lækre tunge tekstiler og generelt en glæde for skulpturelle designelementer og glødende lys kilder eller levende lys.

design circus grafik

(0) Kommentarer

Badet i pudderet geometri

Så er der masser af muligheder for at fa gøre badeindretingen endnu mere personlig og delikat… Artiklen nedenfor er skrevet for Liebhaverboligen af Design Circus. Lykke til med badet og inspiration hertil. Badet i pudderet geometri design circus grafik

(0) Kommentarer

Sanselighed + allerblødeste luksus i sommersolen

Duravit paiova spottet af Design Circus

Så er der nye ideer til dit hjemme SPA. Endda måske til brug i haven, indendørs i badet… eller på væggen, hvis pladsen er mere trang.  Mine udvalgte designs og inspirationsnyheder er leveret i Liebhaverboligen, der netop er lagt i brevsprækken i det nordlige København. Håber juni-solen vil danse for dig, mens du tager et  lille hjemmeligt skønhedstrip!

 

Design Circus i Liebhaverboligen juni 2015

 

OK design hængekøje spottet af Design Circus

 

Havet ved Skagen af Fotofactory spottet af Design Circus

 

Skandinavisk_KØBENHAVN _spottet af Design Circus

 

wooden-balls-dofta spotted af Design Circus

 

Vaniljeplanter kreeret som gardin af Design Circus

design circus grafik

(0) Kommentarer

Invitation til Fashion & Interiør Event

Kæreste følgere, feinschmeckere, venner & veninder. Så er det NU på onsdag, at du inviteres ind i min søsters og min skønne Look de Luxe Boutique.

Kom til en forrygende inspirerende aften, hvor både nyheder i fashion og ideer til boligindretningen bliver leveret af Design Circus, Art of Hair & Look de Luxe. Dagen igennem i butikken fyldes af fristelser, tilbud og under eventen tilmed konkurrencer. Benyt chancen til at få forårsenergien helt op at flyve i intime omgivelser hos Look de Luxe & Art of Hair i Aabenraa.

Vi glæder os til at se dig og kick starte den nye sæson – både ude og inde med inspiration, som du nemt kan få glæde af.

Design Circus og Look de Luxe event 25 marts 2015

Forårsevent Design Circus og Look de Luxe 25 marts 2015

 

NB. begrænset billetter. Pris á 75 kr. købes online el. hos Look de Luxe & art of hair.

Look de Luxe og Design Circus  event

 

Design Circus 

(0) Kommentarer

Glem vinteren et øjeblik, tænk på SOMMER 2016

Kære interesserede interiør-, magasin-, detail-, mode- og livsstilsaktører. Du inviteres til en oplevelsesrig konferencedag, hvor jeg bl.a. også er heldig at skulle jonglere i manegen med sommertendenserne for 2016. Lad os glemme vinterens komme – for en enkelt dag.

Ih, hvor jeg glæder mig til at se jer!

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

TKinvitation_ss16_1a

 

TKinvitation_ss16_2

 

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

Trendkonferencemed PEJ & Design Circus

 

Trendkonference PEJ & Design Circus

 

Trendkonference PEJ & Design Circus

 

Trendkonference PEJ & Design Circus

 

 

design circus

(0) Kommentarer

Cykelhjulskjoler, lysekroner, værktøjsporcelæn og søløven

Det er ganske vist, Milano slog op for både sol og sødmefyldte åndehuller i anledningen af den netop veloverståede interiør og møbeluge. I stedet for at vise dig de gængse presskitsbilleder vil jeg hellere holde hånden din og føre dig gennem et lille udpluk af mit personlige Milano. Designoasen set med mine orange runde briller og evig sult efter oplevelsesrige rum og designs i byen, som kun Milano på så charmerende vis kan føre Design Circus  ensemblet ind i.

Design Circus i Milano

Milano er indbegrebet af det autentiske og sit altid gode køkken, find sådan en facade og du kan være sikker på at din mave ikke skuffes. Efter en time er du klar til at erobre byen!

Design Circus besøger Boffi

Vi fortsætter i gastronomien  og havner hos Boffi, et altid enestående besøg, som du aldrig får alene.  Netop nu har Patricia Urquila dekoreret bordpladerne, som del af hendes kreative køkkendesign for high-end køkkenentusiasterne med den skønneste baggård og de smukkeste materialer i kombinationer af råt træ, marmor, farvede fronter og ellers mest sort og dunkle stål elementer.

Design Circus besøger Boffi

På belysningssiden var Boffi også helt i front og tydeligvis med på bølgen med de stærkt retro orienterede lysekroner, som hentet direkte fra premierefilmen Monica Z´s tid. Masser af grafisk sort metal kombineret  med gylden messing og i det ellers tydelige 1950´er præg.

Design Circus besøger Diesel

Tøjbrandet Diesel har udvidet deres personlige interiørkollektion med et råt køkken og blandt andet en værkstedsorienteret porcelænsserie, som altid med et underfundigt designtouch.

Design Circus ynglingsgarderobe

Mit italienske ynglingsgarderobeobjekt,  perfekt til et omrejsende cirkus. Med integreret spejl, ganske simpelt og i den allestedsværende sammensætning af sort og messing.

Design Circus redebygger seng

Måske lidt quilt og veltilpas rummelighed i mit soveværelse kan nemt invitere denne alternative organiske rede af en seng ind under teltdugen – spottet på Salon del Mobile.

Design Circus under himlen

Det straks mere stramme look tiltaler nu også en træt eventyrer, i designmekkaet Milano.

Design Circus i Milano

Design Circus hos Antonio Marras

Design Circus hos Antonio Marras

Det nye “Must see” blev uden tvivl baggårdsbutikken hos Antonia Marras. Et vidunderligt eventyrlig af en lille butikskonceptrejse i rejsen. Ufejlbarlige patinerede rammer i en gammel Milano casa. Overdådigt forkælet af detaljer, iderigdom og en sikker farvesans. De tårnhøje stofdukker placeret ved højbordet hvidt i hvidt, cykelhjul som kjoleholdere med view op under skørterne og blåregn væltende ind af glasfacaderne som del af denne setting. Udvalgte lækkerier af bøger, vintage, interiør og kunst. Corso Como har fået en berigende søster, som jeg glæder mig til at kramme – igen.

Design Circus hos Marni event

Design Circus hos Marni event

Design Circus hos Marni event

Om aftenen tog vi bl.a. til en dyre event hos fashionhuset Marni, og det var ren slik for øjnene og for den terrasse, som jeg fik lyst til at bringe hele festen hjem til.

Design Circus i Milano

Som ekstra-nummer kunne jeg købe en unika dekoreret Design Circus keramisk flise med hjem, hvor alle artisterne er under fuld kontrol. Jeg synes godt om min keramiske sjælesøster.

Design Circus besøger Cos og Nendo

Geometri, simple stykfarvede herreskjorter, kubistiske grid og vóla en kunstnerisk smuk Nendo dekoration for Cos, som præsentation af deres nyeste sommerkollektion. Simple statements i lækre rum gav gode vibrationer.

Design Circus hos Moroso

Fordi Moroso kan, og fordi jeg elsker søløver. Det er altid uforudsigeligt at besøge Moroso´s eget showroom i byen og denne gang havde de fabulerende og håndværksmæssige mesterværker fået farve og gejst, som kendetegnende for verdensmestrene i møbelinnovation.

Design Circus i Lambrate

Lige før tæppefald, må jeg lige vise dig hvor smukt et stykke tekstil – måske dit nye gardinstof ? kan foldes og draperes. De hollandske designere kunne noget sublimt i Lambrate distiktet, som var det stærkeste inspirationsspot i Milano denne gang.

Design Circus i Milano

Tak for alle de berigende forestillinger, pop up steder og for hyggestunderne undervejs, det bliver alt sammen konverteret og inspirerende lagt ind som små mosaikker  idag og for fremtiden.

Det er det inspirationsrejser kan for mig, give glæden  til at komme hjem og tage fat i mine egne numre, påny – håber du også fandt lidt lykke i stemningerne ?

design circus

(0) Kommentarer
Copyright Design Circus Blog © 2020 | Avivoo - Wordpress CMS hjemmesider og blogs