Kavalkade 2017 – Gør dit 2018 specielt

Kære følgere, kunder, venner og samarbejdspartnere. Ét nyt spændende år ligger på vippen klar til udspring. Netop derfor er der god grund til at tage noget af alt det bedste med fra det gamle år, som har styrket dig med erfaringer, oplevelser og fyldt med gyldne øjeblikke. Stunder hvor jeg i mit forretningsregi har følt mig priviligeret over at måtte være Design Circus direktør på 13. år og mødt både nye og velkendte, skønne mennesker.

En lille kavalkade af udvalgte projekter bliver årets sidste blogindlæg. Samtidig vil jeg ønske dig et specielt 2018. Jeg vil minde dig om at du også kan forme alt det visuelle omkring dig – alt, som du har indflydelse på – i både farver, stemninger og skabe vibrationer. Stemninger, der sender positiv karma til dig selv og dine medmenneskelige omgivelser.

Årets KAVALKADE i ord og billeder 2017 blev året, hvor jeg fik opfyldt mit længe ventet ønske om et website, der matcher Design Circus programmet for kontrakt markedet og udvalgte private indretningsprojekter. Foruden indretning tilbydes fortsat også visuelle foredrag og kreativ sparring for virksomheder, ejendomsudviklere og livsstilsaktører i ind- og udland. Personligt står der til dato de mest spændende projekter trippende i 2018 foran mit Design Circus. Projekter, som flere mennesker end nogensinde vil komme til at se, opleve og for nogens vedkommende endda bo i. Derfor lover jeg fortsat at gøre mig umage for at leve op til al den tillid, som jeg er blevet tildelt. Jeg bukker af taknemlighed og ønsker hver og én et rigtig lykkebringende nytår med lige præcis alt det, der gør 2018 helt specielt berigende for dig.

Du er altid mere end velkommen til at kikke med under teltdugen på sitet www.designcircus.dk – én af forsidebillederne prydes af caféindretningen Singular, Bellakvarter.

Design Circus website

12 numre af interiørmagasinet Bo Bedre blev leveret med mine personlige læsebrevsbesvarelser. Et spørgsmål fra dig vedr. indretning, møblering, belysning el. styling er også velkommen i 2018 – skriv enten direkte til mig el. via Bo Bedre og få kvit og frit svar, hvis dit brev bliver offentliggjort i magasinet.

Design Circus BoBedre

Med flotte møbler fra OX Denmarq kreerede jeg en messestand for hollandske Via Vai shoes, som blev honoreret med mere end den opmærksomhed, som de netop rakte ud efter på Copenhagen International Fashion Fair.

Via Vai Shoes - Design Circus

Nimbus Parkens karré indretning og forudgående renoveringstiltag indbefattede bl.a. etablering af walk-in, en mere funktionel entré, modernisering af køkken og badeværelse samt etablering af separat spisestue indrammet af glasdøre og en ny samlende farvesætning.

Nimbus Parken Design Circus

Med flamingoer og flettede lianer i crepepapir og sølv blev både et selfie spot og et inspirationsunivers for CIFF kids designet, til glæde og gavn for internationale og nationale blogger, indkøbere, magasinerne og alverdens børnetøjs- og børneinteriør interessenter. På billedet er det den danske kendte blogger Bastabum.dk der foreviger hendes elskede datter under besøget i Forum, Frederiksberg.

Jungle Fever, CIFF kids - Design Circus

Sømærket, Sydhavnen indbød til en eminent sjov indretningsopgave for Heimstaden, hvor jeg med førende danske brands fik jongleret en indretning ind, der brød de kølige hvide flader og metalliske elementer – ikke mindst udendørs. Hvilken udsigt København på denne yderkant ikke mindst rummer. Tak for introduktionen til denne del af byen, som jeg knap kendte.

Sømærket Design Circus

På jeres skønne opfordringer (via Linkedin) mødte jeg for første gang skærmtrold og landskendt skarp ejendomsmægler hr. Jesper Nielsen og blev oveni del af Jesper´s ekspertpanel, som interiørspecialist på hans You Tube kanal “Jesper og Boligdebatten”. I det nye år ser jeg frem til flere af disse berigende sendetidsoplevelser i samvær med landets dygtigste ejendomsmægler/-e – i håb om sammen med panelet at inspirere dig til nye måder at tænke og udnytte din private bolig på.

Jesper og Boligdebatten Jesper Nielsen - Birgit Tarp

I forbindelse med lanceringen af Trimm Copenhagens kollektionsnyheder tog vi elevatoren op til min indrettede Harbour Park tagterrasse, Nordhavn. Det kom der er en lille serie fine billeder ud af netop få øjeblikke inden regnen sendte os tilbage og indendørs i mit studio. Nu ser vi i stedet frem til en sommerfest på denne fortræffelige lokation, så man endnu bedre kan få fornemmelse af hvordan en tagterrasse for snart 100 lejligheder kan rumme både voksne og børnebehov i et mix af blød og robust møblering, der også matcher det danske og til tider overraskende vejr.

Trimm Copenhagen - Design Circus

For gartneribranchen Flora Dania fik jeg en sjælden mulighed under deres halvårlige interne messe, at trække linjerne op for den moderne forbrugers behov og ønsker til en grøn indretning. Min opfordring til gartnerierne i det danske landskab gik bl.a. på at tilrette koncepterne og produkterne i et langt mere moderne, brugervenligt udtryk og i en visuel tone ikke mindst viderebragt de små eventyr, der starter som skrøbelige spirer helt ude i drivhusenes muld.

Flora Dania - Design Circus

Varierede livsstilsaktører har rådført sig med min sparring og indretningsmæssige designs bl.a. Gate Noir, som spredte sit nye koncept ud internationalt, også på produktniveau er der leveret mønstre- og farvemæssige retninger til kollektionen.

Design Circus - Gate Noir

Der er projekter i vente, som først vil stå i fuld blomst i 2018 bl.a. denne landejendom, som har fået en belysnings- og indretningsplan, som jeg glæder mig til at se frugten af senere i det nye år. Lokationen er Helsinge – ét hemmeligt sted langt ude på landet.

Design Circus

Mine små køkkenmæssige indretningsfilosofier blev også præsenteret i BoBedre´s køkkennummer og det er jo en sand fornøjelse at modtage beskeden om, at  vores private køkken er det 2. mest likede køkken i Bo Bedre i 2017.

Køkkenindretning og køkkeninspiration Design Circus

Design Circus køkken

Design Circus køkkenindretning og inspiration

Tak for alle de særlige events som jeg har deltaget i gennem hele året. Sommerens lancering af CPH Garden var en sjælden udsøgt én af slagsen. Jeg, der netop elsker blomster og forbinder tid på mit lille jordlod som rendyrket helse, nød hvert minut både i teltet med kronprinsesse HKH Mary, den festlige og endda modige modeopvisning vi betragtede… og de varierede haveudstillinger i Valby Park. Vi ses igen, i 2018 i en blomstrende beruselse med danske haveskabere.

Design Circus - CPH Garden

En anerkendende udmærkelse var en særlig glæde at opleve. Ikke mindst fordi en gennem alle årene velkendt samarbejdspartner Hr. Henrik Witts design af Multiform køkkenet blev hæderkronet – set up´et blev lanceret allerførste gang på northmodern. Jeg er taknemlig, stolt og glad for at have været en del af tovholderne bag dette projekts lancering og konceptet, der bl.a. involverede kunstneren Phuc Van Dang´s streg.

Multiform - Design Circus

Det var blot et lille udpluk af 2017 programmet. Til slut vil jeg med trut takke den danske keramikfvirksomhed Dottir, som jeg er beæret over netop at have udviklet nye pressebilleder for. Dette samarbejde vil fylde mere i det nye farvand, der venter under vippen – og netop at skulle arbejde med én af landets dygtigste keramikere Thora Finnsdottir og hendes unikke univers er en sjælden tillid, som jeg glæder mig til at trylle videre med. På billedet ses ét af resultaterne – på instagram følger bl.a. flere når 2018 skydes af, håber vi også mødes dér.

Dottir - Design Circus

design circus grafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright Design Circus Blog © 2020 | Avivoo - Wordpress CMS hjemmesider og blogs