Sikre farvehits – få inspirationen til et nyt år.

Er det lidt for gråt og mørkt inde og ude nu? Så byder jeg dig gerne velkommen til nye farvenumre sammen med én af de ægte farveladefabrikker. Hvert år lancerer Dyrup årets farve og denne gang var det Design Circus, der blev bedt om at jonglere en komplet indretning på plads, matchende årets farve anno 2016:  Aloe Vera. Rummet blev suppleret med 3 farvepaletter af farveinspiration, der er leveret i form af sprøde inspirationsbilleder. Skønt farverne lanceres til næste år vil jeg allerede nu med glæde løfte sløret for scenerne, der er tonet med interiør nyheder, møbler og malerstribede skæve effekter, der er med til at skabe nye farvenumre, som måske kan inspirere dig og din bolig. Voilá Aloe Vera!

Dyrup årets farve 2016 Design Circus Den smukke Aloe Vera grønne vægfarve fra Dyrup er supelleret med rå lædersofa og daybed fra Grounded Craftwork, det stribede kulørte tæppe er fra Linie Design og bordet er fra andtradition mens pudernes ekstravagante luksuskvalitet er sikret i form af Christina Lundsteen´s tekstilkollektion.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusLoungestolene, som er en af mine absolutte favoritter netop nu er fra Gubi – i et iøjnefaldende dyreprintinspireret mønster. Den smukke rundevase  holdes blot på plads af en løs messing ring – så vasen kan kippes når den rummer flere blomster. En nyhed fra AYTM design. Blomsterne er sammensat ud fra den farveskala, som jeg har arbejdet med i hele rummets indretning.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusSkrivepulten matcher perfekt den grønne væg med sin markante amerikanske valnøddetræ og er fra Gubi, præcis som Gam & Fratesi´s fine drejefodsstol med ternet old school mønster. I baggrunden ses et nyt kunstværk fra Tex & Jacks og på skrivebordet de geometriske porcelænsskåle, som jeg personligt bruger til små spiselige lækkerier… designet af A piece of Denmark.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusDen daybed må jeg eje! Så enkel og dog så maskulin med 2 ben og en super komfort – fra Grounded Craftwork, den henslængte plaid fra Ratzer er helt fashionrelateret med sine simple bordeaux-grå striber. Det smukke print på væggen emmer af grålige toner leveret fra fra Paradisco Production. Lampen er moderne retro fra Gubi og står flot i sin grå lakering til Aloe Vera væggen.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusEt close up fotografi taget af min skønne medspiller fotograf Andreas Mikkel Hansen, så overbevisende at du må fatte malerbørsten ganske snart…

Dyrup årets farve 2016 Design CircusVægfarven fra Dyrup hedder R40 Torden den har fået en ny familie i kraft af de rå træblokke som kan bruges fleksibelt som både podier el. småborde, de er lavet af Christian Riis fra Grounded Craftwork. Den smukke rumdeler i tekstil og træ  giver både en bedre lyd og en smuk opdeling, den er ganske ny og fra tekstildesigner Ratzer. Fadet fra fra Strand Copenhagen og den lille sjove boblende organiske vase er fra Paustian.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusStriber fascinere og giver grafisk fokus, her har jeg fået malet en gammel stige i Dyrup´s Y40 Bast, B34 Blåbær, G52 Aloe Vera, Y33 Strand og G40 Pil – en simpel skulptur i indretningen, og stribeinspirationen kan jo naturligvis også bruges i mange andre møbelsammenhænge. Den sjove figur med fjer fra Vitra er lånt fra Paustian ligesom de farverige snorretoppe.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusElegante mobiler fra Elkeland giver en lysende lethed  til farven Y61 kantarel, den pastel 3 farvet runde pude fra Christina Lundsteen giver en smuk sanselig kontrast til de geometriske figurer. Den aflange og afrundede bakke fra AYTM design med rosa kant er nem at bringe ind i retningen og give spil med spejleffekt bunden. Krystalglasene og kanden fra Paustian designet af Frederik Bagger er som kunstværker, der i sig selv snupper opmærksomhed og fylde på bordet el. i scenografien som her i den enkle kulisse.

Dyrup årets farve 2016 Design CircusVægfarven er blød, eksklusiv og mat – den hedder Y61 kantarel hos Dyrup. En gammel stumtjener har fået nyt liv med penselsstrøg i samme farve. Den smukke konfirmationskjole fra privaten og de slidte kongelige balletsko giver scenografien det touch af sødme, der matcher det feminine farvetema som også er i spil til 2016 – mens vintagetæppet fra HAY bringer en farveorgie salut som finale.

 

design circus grafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright Design Circus Blog © 2020 | Avivoo - Wordpress CMS hjemmesider og blogs