Design Circus deler inspiration til børneværelset

Det har været en udsøgt fornøjelse at skabe børnetøjs- og interiørmessen CIFF KIDS´s allerførste interiør inspirationsområde i Forum, 1-3 februar 2017. CIFF KIDS er en lukket fagmesse, men her på bloggen åbner jeg lågen, så du også kan finde inspiration via SAFARI FEVER universet. Det kan sagtens skaleres ned i størrelse og bruges i det helt private og personlige børneværelse.

Design Circus kids interior design

Baggrunden for Safari Fever temaet er at det nemt og visuelt bringer hele dyreriget ind både i en messekontekst men også i en privat børneværelses manage. Vi mennesker såvel børn som voksne – er betaget af dyr; deres fysik, deres farver, deres ofte lodne pels, deres eksotiske look og deres eftertragtede “nuttethedsfaktor”. Disse egenskaber matcher perfekt den intension, som jeg  higer efter nemlig lysten til at få stimuleret alle sanser via indretningen.

Ved at invitere den danske illustrator Sofie Børsting med ind på scenen – både indretningsmæssigt med hendes flotte tapetbaner a la jungle og safari stemninger og i form af hendes fysiske tilstedeværelse, hvor hendes berigende kunst kan opleves live – har universet fået et ekstra niveau. Sofie og jeg har tidligere samarbejdet med fælles berigelse – senest i sommers. Denne gang har vi formuleret kunsten via tapetbanerne, som noget endnu mere kommercielt og konkret, der kan implementeres i boligen. Vi har stor respekt for hinandens arbejdsområder og i krydsfeltet mellem os opstår en særlig magi.

Med Safari Fever konceptet har jeg ønsket at inspirere indkøbere, presse og nu børnefamilier til at sætte endnu mere fokus på visuelle oplevelser. Lad kreativiteten blomstre – og legesygen være opdrejnings-punktet for indretningen af rum for børn. Ikke mindst for at skabe flere overraskelser og have det ekstra sjovt – ikke mindst under selve skabelsesprocessen.

Med dette Design Circus nummer vil det glæde mig i fremtiden at løse flere projekter for butikker og brands indenfor børnesegmentet, men også at give mine læsere og private kunder lyst til at eksperimentere   selv.

Følg processen fra start til færdigt resultat med bl.a. fletning af lianer i crepepapir, ophængning af legetøj og børneaccessories fra førende danske brands og agenturer på børnehimlen, en flamingo selfie væg, grafik og udvalgte møbler.

Rigtig skøn safari tur på bloggen – og fortsat smuk vinter både i og udenfor børneværelset.

Design Circus indretter børneværelser

Design Circus indretter børneværelset

Design Circus CIFF KIDS

Design Circus CIFF KIDS

Design Circus CIFF KIDS My mini label

Design Circus CIFF KIDS My mini label

Design Circus børneindretning

Design Circus børneindretning

Design Circus børneindretning

Design Circus kids interior design

Design Circus kids interior design

Design Circus kids interior design

Design Circus kids interior design

Design Circus kids interior design

Design Circus kids interior design

Design Circus kids interior design


design circus grafik

(0) Kommentarer

Design Circus Pop-up, Copenhagen Fashion Week

Sommerens modeuge i København har i år sat ekstra gang i kreativiteten hos Design Circus.

To nye Pop-up universer markedførte i denne uge CIFF Showrooms på den stærkt roste og dynamiske udviklende Copenhagen International Fashion Fair, Bella Center.

design circus indretning

Det ordinære ligger aldrig lige for når Design Circus kreerer indretninger. De skal nemlig udfordre både os selv bag scenetæppet, vores involverede artister og ikke mindst publikum. Publikum var denne gang modebranchen. Ambitionen var (som ALTID i Design Circus regi) at inspirere både internationale og nationale modebrands, presse, showroomsudstillerne og ikke mindst butiksindehaverne.

De udstillede herrebrands var: Lindbergh, Alberto, Sunwill, 2Blind2C, MMX, Pre End og Vito – som alle har faste showrooms i CIFF showrooms, men i år var inviteret med ned på CIFFs stueetage.

Herrekonceptet blev døbt MODERN SQUARE STUDIO og blev udviklet i samarbejde med tekstildesigner Anja Merete Larsen. Indretningen bestod af designs hentet fra Paustian, Kvadrat Textiles, Grid Systems, Louise Roe, Better Cph i form af Golran, mens tekstildesigneren har udviklet de unikke kvadratiske tekstile vægdekorationer med Kvadrat Textiles. Mød Anja Merete Larsen og se værkerene genudstillet på stand B6-009 i forbindelse med designdestinationen northmodern, 18-20 august 2016.

Seriebillederne nedenfor viser dele af processen fra begyndelsen… til det endelige Pop-up show.

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

anja merete larsen design circus

design circus shopindretning

design circus shopindretning

design circus indretningskoncept

design circus shopindretning

design circus shopindretning

I forbindelse med designmessen northmodern, 18-20 august 2016 vil de væsentligste elementer fra mit andet Pop-up show Vintage Jungle skabt til womenbrands for CIFF Showrooms blive rigt præsenteret på Sofie Børstings stand B6-007A. Her vil et særligt 3D tapet som er produceret i samarbejde med Tapetforum blive præsenteret. Konceptet inklusiv møbler er salgsklart til både showrooms, butikker, hoteller el. andre interessenter.

Det næstkommende blogindlæg vil omhandle Pop-up  indretningskonceptet døbt: VINTAGE JUNGLE.

Design Circus

(0) Kommentarer

Design Circus tryller i Bellarækkerne

“Bellakvarter” er det nye københavnske kvarter som er ved at tage form, hvor den allerførste indretning i præsentationsboligen nu er klar og åben for offentligheden. Indretningen er udført af Design Circus, som har inviteret et udvalg af design tradeshowets northmodern udstillere og kunstnere med ind i projektet. Opbygningen er i fuld gang og de første beboere vil flytte ind i december måned 2016. Bellakvarter vil være unik i sin sammensætning af beboelse, arbejdspladser, internationale konferencer og i nær fremtid også af butikker, cafeer, børnehaver og sågar små parker. Med placeringen ved Amager Fælled er arkitekturen og de åbne pladser fra start tænkt ind som en naturlig del af denne bynære oase.

Bellarækkerne er inspireret af byens klassiske “Kartoffelrækker” men med et grønt twist. Alle rækkehuse har individuelle solterrasser og der vil være rolige pladser og gader, hvor børnene frit vil kunne lege. Besøg Bellarækkerne i weekenderne og lad dig inspirere allerede her…

Design Circus i BellarækkerneBag det grønne gemmer sig Bellarækkehuset´s egen solterrasse. Senere vil det grønne blive en del af tagene som beplantes som fine grønne tag toppe. Terrassen er indrettet med møbler fra Cane-Line.

Design Circus BellarækkerneDet lyse køkken-alrum er bundet af møbler i en gylden skala, polstrede nye stole fra Friends and Founders, reol fra Newworks, geometrisk lampe fra Roam, bord fra Please wait to be seated, kelimtæppe fra Massimo og unik tekstilkunst skabt af Anja Merete Larsen. Den jordfarvede forankring i møblerne giver en tyngde til hele oplevelsen af Bellarækkehusets stemning, som en varm kontrast til alt det nye hvide og skandinaviske enkle.

Design Circus Bellarækkerne

Design Circus BellarækkerneDet har været en fornøjelse at indrette det allerførste Bellarækkehus i en skønsom blanding af både international og dansk design fra et udvalg af northmodern´s udstillere. Afrundet  sofa og stol fra Paustian, sofabord fra Friends and Founders, reol fra Newworks, glaspendel fra Roam og accessories fra H. Skjalm P, I love my type og Ferm-Living. Alle designs er med til at understrege tidens violette og grafisk moderne udtryk.

Design Circus BellarækkerneDesign Circus BellarækkerneSoveværelset er holdt geometrisk stramt i sort, hvid samt blå og grønne nuancer. De enkle møbler og designs er gennemgående i legende former og nye materialer. Tekstilkunstneren Anja Merete  Larsen har dekoreret de svungne garderobebøjler fra Friends and Founders.  Ellers har vi hentet garderobemøblet fra Woud, spejlet samt gulvtæppe fra Novel Cabinet Makers, sengeborde fra VIA Cph og den dekorative loftpendel og Marlene Birger´s pude er fra Roomstore.

Design Circus BellarækkerneDet private kontor i Bellakvarter er indrettet med lyse træsorter,  der matcher husets hvidolierede gulve.  Modspillet er de bordeauxrøde toner i både de nye opslagstavler fra Please wait to be seated og den smukke Spinal chair fra Paustian, som alle er med til at skabe tyngde til den ellers nordiske karakter. Det multifunktionelle skrivebord inkl. belysning er en del af Woud´s møbelkollektion.

Design Circus BellarækkerneBørneværelset i Bellarækkerne er dekoreret med sorte wallstickers skyer, rå mængder af printede puder, mens gulvtæppet i et naivistisk mønster. Daybed og plakatophæng fra Ferm-Living tilsat accessories fra OyOy, og den hvidmateret glaspendel er fra Roomstore, som sammen med den store glasåbning gør værelset både imødekommende og lyst at beskue.

Design Circus i bellarækkerneAnkomsten til Bellarækkerne starter i entreen og derefter videre ind med kik til køkken-alrummet, hvor terrassen holdes visuelt åben og tilgængelig med en indretning i gyldne farver og en designmæssig lethed via lette møbelstel og de hvide flader. Hylde og skoopbevaring i ét og samme møbel fra Norrmade, geometrisk spejl fra Novel Cabinet Makers samt havemøbler fra Cane-Line.

Bellarækkerne er allerede blevet vel modtaget af publikum, og det er en fantastisk manege for Design Circus at slå sine folder i med alle de delikate brands og dygtige designere i baghånden. Tusind tak for samarbejdet og på gensyn, Bella Bella Bellarækkerne!

Design Circus Bellarækkerne

design circus grafik

 

 

 

 

(0) Kommentarer

Design Circus ser striber!

Inspirationsindsamlingen er næsten fuldendt efter 4,5 dages eventbesøg og vandring i Milanos skønne gader inkl. én dynamisk messebesøgsdag. Næsten, fordi jeg må sande ikke at have nået alle de mere end 500 pop-up steder, som vel at mærke havde forberedt noget specielt til årets Design Week Milan.

I første omgang har jeg udvalgt et enkelt stribetema ud af de utallige internationale, både designmæssige og kunstneriske indtryk og budskaber. Med et udpluk af de stribede referencebilleder satser jeg på at skubbe din forvandlingslyst igang og måske give dig mod på endnu mere inspiration. Både indretning og inspirationsforedrag el. specifik skræddersyet inspirations-materiale tilbydes hos Design Circus.

Hovedet bobler helt sikkert længe med de fyldige visuelle og ofte italienske numre, så mon ikke der vil komme mere på bloggens program med lune minder fra sidste uges designrejse.

Værsgo´ lad dig endelig blive helt og aldeles stribeorienteret.

Design Circus hos MissoniMissoni´s velkomst med brudte etniske striber i mosaikbeklædte plantekummer – holdt rent i sort og hvidt.

Design Circus ser striber hos Kvadrat

Design Circus ser striber hos Kvadrat

Design Circus hos KvadratBredstribede mønstre i kvalitetsstoffer var en af de forfriskende nyheder i kollektionen hos Kvadrat, både monteret på skulpturelle figurer og i sammenhæng med stilsikre møbler.

Baxter Cinema inspiration Design CircusBaxter Cinema overraskede også ved toiletbesøget med sikre skråstriber i koks og offwhite. En idé der vil forandre et hvert badeværelse. Tilsæt en skæv stol eller et andet møbel, som normalt ikke forbindes med baderummet og det vil fuldende den personlige oplevelse.

Design Circus ser striber

Design Circus hos MorosoStriber i både en ny bord kollektion udført i marmor samt brede stribeformater i polsterede afrundede møbler, spottet hos altid fabulerende og modige Moroso.

striber Pop under File

Design Circus inspiration fra File under Pop Danske File under Pop med stribede tapeter og nye fliser i et rent grafisk look, der står godt til en minimalistisk indretning.

Design Circus ser striberDenne skobutiksfacade i Via Della Spiga fik nemt tilkæmpet sig opmærksomheden med striber i pasteller og endda udført i marmor! Materialet er fra italienske Budri i ét af Patricia Urquiolas designs med krydsende striber. Legende let så det ud, præcis som en simpel tapetrulle i det ellers ubøjelige naturmateriale.

Design Circus indretningsinspirationInspirerende kraftige kulørte striber indsat i en helstøbt galleristemning hos japanske Atelier Oï sammen med et udvalg af nye møbler og håndlavede objekter.design circus grafik

 

 

 

 

 

(0) Kommentarer

Interiørinspirationen, der smager af blomster!

Foråret udbreder sig med fornyet lys og en skare af skønne blomster, der står på spring. Tiden er oplagt for at servere dig min japansk inspirerede Flower Flavour indretning. En forestilling leveret for northmodern, designmessen i København i januar 2016. Smagen af blomster.

I dette koncept blev der skabt en stemning med elegante orangerøde hotelpendler fra Frandsen Group sammen med sarte grå spiseborde, træfinér stole og afrundede pufs fra Muuto samt Vitra´s modulreol med kulørte elementer udlånt hos Paustian. Det hele var tilsat kaffe af allerfineste slags og toppet med Simply Chocolate chokolader med kys dukatter.

Indretningen var også præget af dagens varierede ovenlys i vinterens korte soltimer. Om morgenen var det røde iscenesatte lys diskret, om eftermiddagen og resten af aftenen var det røde lys sejrherren, der sammen men de specialdesignede foliemønstre udbredte den rosarøde farveskala.  Konceptet var og er tiltænkt både at inspirere cafeer, butikker men også helst den private spisestue eller alrummets indretning.

Men allerførst et lille stemningsbillede med Tortus Cph og Finnsdottir keramik på bakker er fra Malling Living.Muuto og Design Circus

 

indretningsinspiration Design Circus

 

indretningsinspiration fra Design Circus

Sammen med tekstilkunstner Martine Myrup blev der planlagt tekstil blomstrende vægge i sort-hvide striber, rosa farver og overdådige guldmættet stofblomster. Et helt lille japansk eventyr som Martine dygtigt fik spredt på fladerne, efter et større sy- og produktionsarbejde som sikrede besmykningen af de 4 meter høje nøgne hvide messevægge. Et varmt “Bravo” fra den glade cirkusdirektør, over et skønt teamwork og denne meget vigtige detalje i fuldendelsen af Flower Flavour universet.Design Circus - Martine Myrup inspiration

 

Martine Myrup - Design Circus

Et oplagt japansk element er naturligvis beklædningsdelen Kimonoen, som Martine Myrup tidligere havde foreviget sit eget eksempel på, og som fik en ny runde i manegen på northmodern. Nedenfor kunne der hviles i By KlipKlap´s daybed med puder fra ferm-living, de foldede Lumio papirlamper udlånt af Paustian som giver en sublim fornyet belysningsmæssig oplevelse og mulighed for fleksibelt at åbne lampen, lade den kravle på møblerne el. blot være udbredt som en vifte på en hylde.  Design Circus inspiration

Ikke kun folierne på gulvene men også skiltningen af området var vigtig for at understrege mulighederne for at blande varianter af røde nuancer og bytte om på basis og effektfarverne. Mønsteret blev først håndmalet med en pensel og derfor arbejdet videre over i alt grafisk materiale på computere og videre i trykken.Design Circus inspiration

 

Design Circus flower flavour grafik

 

Birgit Tarp, Design Circus

Dette var cirkusdirektørens lune velkommen til foråret, direkte fra Flower Flavour forestillingen. Håber vi ses i det virkelige liv med fuglefløjt foroven og blomsterflor forneden… det vil jeg glæde mig til!Birgit Tarp, Design Circus

 

Design Circus inspiration

design circus grafik

(0) Kommentarer

Design Circus skulpturelle vægdekorationer

 

JAPANSK FORÅRSINSPIRATION.
Med designreferencer fra Japan blev der fornylig præsenteret 3 holistiske indretningskoncepter i et 225 m2 stort oplevelsesunivers på interiør-  og møbel fagmessen northmodern i København. Et univers bundet af  farver, møbelnyheder, håndlavet boligaccessories med hertil hørende  servering af delikatesser og ikke mindst specialudviklet vægdekorationer. Altsammen til glæde for både indkøbere, udstillere og presse i forbindelse med eventen – og nu vil jeg gerne dele alt dette med dig.Twistet mellem Japan og Danmark er med til at skabe en ny og forfriskende mangfoldig strømning, efter en lang periode med næsten udelukkende det nordiske islæt i front, herhjemme. Dette internationale fokus fornemmer jeg er stærkt givende og inspirerende for alle, der arbejder eller blot elsker visuelle stemninger. Jeg vil i den forbindelse gerne dele nye måder at tænke dekoration og vægudsmykning på. Ideer der nemt kan tilpasses, så de kan matche ind i den private bolig, præcis som de faldt naturligt ind på northmodern i et japanske tesalonskoncept.  Det handler blot om at skalere skulpturerne eller dekorationen ned eller op i størrelse

UDSMYKNINGSPATCHWORK.
I forbindelse med med Tea Tribute området i northmodern central, som jeg havde valgt at døbe det samlede koncept var det de naturlige referencer i form af træ, læder, slanke tekstiler med gylden glød og bløde loungemøbler, der farvemæssigt slog tonen an og i sine små kontraster gjorde udslaget nyt og japansk inspireret. Tegning og bemaling er verdenskendt fra Japan. Jeg inviterede derfor Paradisco Productions designer Tina Rud Pedersen til at udsmykke 7 af de mange varierede finér plader og papirbeklædte tavler, der senere blev sammensat på lange rækker bestående af 4 meter høje metalstave, der blev monteret i rummets loft. For at give oplevelsesregistret noget ekstra at skulle fordøje, havde jeg også inviteret tekstilkunstner Iben Høj. Iben kreererede de mest finurlige strikkede tekstile skulpturer af  garn, så slankt og fint som tråde i blandt andet metal og gyldne farver, der flagrende faldt ned fra deres simple ophæng i andre finérstykker på de robuste metalstænger. Det blev til en særlig dans mellem det feminine florlette tekstil kontra det maskuline finer.I øvrigt er der tale om bæredygtighed i form af de anvendte materialer, der bestod af rester fra produktionen hos køkkensnedkerfabrikken Boform, som også deltog på northmodern. I Design Circus var der uger forinden blevet limet finér stykker på de mange mdf plader. Ud af fællesskab og håndværksfokus, blev der skabt en dekorativ skulptur som et håndlavet stykke udsmykningspatchwork. Vi synes alle det var SJOVT og gentager gerne successen, hvis nogle skulle få lyst til at booke os til et lignende nummer!

Det forrygende ved disse dekorationsstave med påmonteret tavler er, at de kan varieres i det uendelige og kan skabes,  så tavlerne eller finerplader nemt kan udskiftes med andre motiver. Det nye er at der ikke er tale om et traditionelt maleri og billede i den almindelige velkendte form via en ramme på væggen. Men netop snarer som et 3D objekt, en samling af varierede udtryk hentet fra forskellige kunstnere og designere. Alle fagfolk med hver deres materialefavorit leveret i form af ét lille elller større kunstobjekt, der samlet bibringer noget mere levende, fyldigt og udtryksfuldt. Mængden af plader og højde på stavene kan jo snildt tilrettes efter rummets muligheder og begrænsninger.

ORGANISK BØJLESKULPTUR.
Et andet skulpturelt indslag i Tea Tribute, som også tiltrak megen bevågenhed på northmodern var vægdekoration skabt af en klynge af de organiske træbøjler. En nyhed fra Pytt-Living, der svingende og let blot blev monteret i loftet og bar udvalgte tekstiler, plaider, tørklæder og lækre flettede bånd. Sidstnævnte skabt af tekstildesigner Anja Merete Larsen på foranledning af Design Circus. Ellers repræsenterede bøjlesamlingen kommercielle tekstiler af højeste karat fra bl.a. Mae Engelgeer og Truly Truly begge fra Holland samt danske Ørskov og Fermliving.
SKAB VÆG MAGI. Volume er væsentlig for at få den opmærksomhed tilført til de dekorative elementer, som man vælger at skabe eller bringe ind i sin indretning. Jeg vil langt hellere anbefale at der udvælges et begrænset antal vægge og at der så gøres en sand dyd ud af at hellige netop dette spot – i form af én el. flere detaljer.   Det roder og giver ofte visuel støj, når der hænges billeder eller anden dekoration op på samtlige 4 vægge i ét rum. Jeg har ofte oplevet at malerier o.lign. skal ses og betragtes som musik, hvor der også er livsnødvendige pauser som netop er med til at skabe magien. I indretningen betyder pauser de tomme “luftgivende” frie eller nøgne vægflader. Volumen af værket eller værkerne skal naturligvis tilpasses det antal m2. som man nu kan arbejde med i det enkelte tilfælde.
Jeg vil gerne ønske læserne et smukt forår i håb om at inspirationen fra de nævnte skulpturelle vægdekorationer kan sætte fantasien i gang. Sammen kan vi helt sikkert skabe flere eventyr på væggene og dermed færre hvide nøgne 4 vægsrum.

Nærmere info: de smukke loungestole, gulvlamperne og reolerne er fra Jensenplus, metalbordene fra ByThorup (Kasper Thorup), puderne fra Sofie Børsting mens foliegrafikken og skulpturerne er designet af Design Circus med indhold fra de i bloggen ovennævnte brands. Spørgsmål eller bestillinger – kontakt venligst Design Circus.

Foto: Irina Boersma. 
Indretning, koncept + styling Design Circus.

design circus grafik
(0) Kommentarer

Japadaish Bar, ægte nytårsinspiration og selvforkælelse.

Med ønsket om et rigtig GODT NYTÅR, sender jeg årets første blogindlæg ud som i sin overskrift antyder en inspiration til et nyt, smukt og en anelse dekadence i 2016. Lad os ønske at vi alle har og fastholder overskuddet til på alle måder at være mere givende, nærværende og gavmilde i både humør, sind og smil i 2016. Måske kan lidt selvforkælelse på vejen hjælpe til med udførelsen af denne mission. Derfor vil jeg begynde året med at indvie dig i den japansk-dansk twistede inspiration, der har været med på sidelinjen hele vejen med udviklingen af inspirationsuniverset northmodern central og dermed også i dette ene af 3 koncepter, nemlig: “Japadaish”, en champagnebar og et opholdssted i forbindelse med northmodern (interiør trade showet), som afvikles fra 13-15 januar 2016 for fagbranchen, pressen og indkøbere indenfor design, møbler, belysning, kunst og livsstil.

Jeg ser frem til at åbne året for alvor på northmodern. I Japadaish med en særlig tak til bl.a. tekstildesigner Sofie Børsting for de håndlavede blomster, Rewired for metalliske og danskproduceret belysning,  Paustian og JensenPlus for udlån af de minimalistiske barborde og stole, skræddersyede guldprints fra Tapetforum og den petrolfarvede lys iscenesættelse fra Bella Centerets eget crew… Billeder følger efter premieren, men jeg håber naturligvis på at se mange af jer nyde hinandens selskab i netop northmodern central.

Med mit bedste ønske om et oplevelsesrigt 2016, hvor jeg håber vi ses til endnu flere visuelle Design Circus forestillinger – ikke mindst LIVE.Japadaish bar Design Circus northmodern central

 

 

Design Circus northmodern central Grafisk inspiration af northmodern central universet, kreeret af Design Circus

Frandsen Project at Design Circus northmodern centralRewired, Frandsen Group – dansk produceret og designet.

New works - design circus at northmodern centralNEW WORKS lysestager

Sofie Børsting at northmodern central by Design CircusSofie Børsting´s håndlavede gyldne og blålige blomsterJapadaish Bar at northmodern central by Design CircusGrafisk inspiration og folier udviklet af Design CircusDesign Circus

 

 

 

(0) Kommentarer

WORK HOOD inspirationsbesøg hos kunstnerne

Work Hood Design Circus northmodernJeg vil gerne invitere dig indenfor i et Work Hood koncept, som blev skabt i forbindelse med northmodern tradshowet i august i år, hvor alle interiørnyheder blev lanceret i flotte inspirerende rammer! Der var bl.a. udenlandsk besøg af Instartwort og Fotodidlso, som i den grad også lookmæssigt matchede konceptet til fulde. Nu skal du også inviteres indenfor…!

Med en enkel kulisse af 4 meter høje hvide vægge og sorte striber i toppen af rummet, var fundamentet sat og hurtigt fik Sara Plantefeve-Castryk fra Holland sat ekstra visuelt aftryk på det sort-hvide univers med sine trykte tekstiler, der flyd på både væg og gulvflader i afstemte områder.

Men dette var ikke kun en kulisse, det var tænkt som og blev et stemningsfuldt værksted med de dygtigste kunsthåndværkerartister, der var inviteret indenfor med opsmøgede ærmer. Indretningen bestod af spektakulære glaspendler fra Brokis, rumdelere, runde klap-ud borde og ophængskroge fra Nomess, stole fra Please wait to be seated og andtradition. Fra stort til småt – bl.a. blev en ny møbelserie præsenteret fra Monq & Bilde med en laboratorie krom-glas reol og seje sort-hvide papirsposer fra Sufraco Savon.

Design Circus northmodern work hoodSara Plantefeve-Castryk i aktion med tape og tekstiler inden northmodern åbnes…

Design Circus northmodern work hoodDe 3 inviterede kunsthåndværkere der var del af inspirationssuiten Work Hood var;  Borgs Büro (se firmaets pop-up studio her på billedet), The Clay play og Sort Illustration – fælles rammer men med hver deres materialer, værker, redskaber – og ikke mindst skønne tilstedeværelse.

Design Circus work hoodGrafikken til Work Hood er lavet i samarbejde med Julie Østrem Nielsen og foreviger den sort-hvide inspiration med stribede mønstre og leg. Klik ind på nedenstående hashtags på instagram og find mere inspiration fra både udstillere og design studioet.Design Circus work hood Julie Østrem Nielsen

design circus grafik

 

(0) Kommentarer

Rimer din drømmebolig på… Eclectic Atelier ?

Mød en ny begyndelse på en globalt funderet indretningsstil, hvor det dunkle udtryk møder en mere forenklet stil. Nye materialer i møbler og rækker af geometriske mønstre finder sammen. Overraskelsen er tydelig da udvalgte designs er tilsat tydelige skulpturelle og kunstneriske udtryk. En stram farveskala bestående af mørke grønne, brændt bordeaux, grå og sort sammen med de gyldne patinerede metaller og helt dunkle træsorter skaber roen.

Tag på opdagelserejse via billederne fra indretningen, som jeg har skabt i form af mere end 60 m2 rumoplevelse på interiørmessen northmodern i august. De mange nye og etablerede brands havde udlånt mig designs, som matchede fortolkningen af det nye segment og stilretningen Eclectic Atelier, hvor jeg  forsøgte at sammenflette det bedste fra nær og fjern. Så hvis din drømmebolig har lyst til at rime på Eclectic Atelier – så går du et interessant efterår i møde.

northmodern inspiration by Design CircusFoliemønstre som aflange brikker og gentagelse af de høje bordeaux røde træmontre, der er specielt er designet til denne inspiration suite, rummer bl.a. kunstcollage fra Tex og Jack. Geometriske spejle med og uden fod fra Novel Cabinet Makers, pelspude fra Blommingville, spise- arbejdsbord fra Woud design, mønstrede krukker fra Tine K. Home, metal og keramik nyheder fra Broste Cph., cylindervase fra andtradition, lænestol fra Newworks, strikket oversize pude fra A hint of neon, taburet fra Please wait to beseated, og den slanke fine polstret quiltet stol er fra DK3.

northmodern inspiration suite by Design CircusInvitation til loungestemning. Sofaen med ryggen til i gråt polster fra DK3,  dunkelgrønt dråbeformet gulvtæppe fra AYTM, bord fra Living Dezigns, guld skildpadde fra Super Studio, spejl fra Menu, magetiske vaser på bakke fra Muuto, krukke fra Tine K. home, grøn strikket pude fra Fuss, Raf Simons pude fra Paustian, marmoreret og printet pude fra Blommingville, guld bakke fra Oi Soi Oi,  keramik fad fra Broste Cph og lysestage fra de nyetablerede designere Monq og Laura Bilde.

northmodern day 2 (131 of 236)Stærke skulpturelle elementer såsom K.N. Studio´s garderobestander med beton fod, dets mørkt træ og slanke læderbøjler er kendetegnende for stilen. Læderstole fra Bensen og lav Raf Simon betukket lænestol fra Paustian står samlet på AYTM´s lodne gulvtæppe. Hørtekstilet på garderobestanderen giver en bohemeagtig stemning.

northmodern inspiration by Design CircusDen metalliske pendel sætter stilen med sin rustikke kantning og måler hele Ø 180 cm. En lysende nyhed fra Another Story. I forgrunden sofa fra Källemo, valnøddebord fra DK3, gigantisk koksfarvet papirjuletræ fra Broste Copenhagen, slank belgisk pendel i sort lakeret metal fra Cph lighting. Reol fra Novel Cabinet Makers og keramisk service fra Tine K home.

portræt Birgit Tarp af Sebastian NiepoortEt for mig ret så sjældent stille øjeblik midt under den travle northmodern event i Bella Centeret med Vitra figurerne i baggrunden, der bringer det etniske ind i Eclectric Atelier sammen med den rene og moderne bordeaux lænestol – begge dele fra Paustian.

northmodern inspiration suite by Design CircusEfter afslutningen stod folierne på væggene næsten endnu mere grafiske og stærke.  Puffen fra andtradition havde god plads til sin dans på det rå betongulv og Anothers Story´s lampe bredte sig smukt ud i loftet. Farvel inspiration suite Eclectic Atelier, jeg håber at du rundhåndet formådede at inspirere alle gæster og vil leve videre i den virkelige verden.

grafik Design Circus for northmodern

 

Med de nævnte hashtags fra grafikken vil der kunne findes mere inspiration fra både udstillere, eventens besøgende og fra selve northmodern´s egne sociale medier.

Design Circus

 

(0) Kommentarer

Skal dit hjem hviske…Nude Elegance ?

Så har Design Circus crewet netop afleveret store forestillinger på interiør eventen northmodern i Bella Centeret for designbranchen. I den forbindelse blev der udviklet 3 inspiartions suites, den ene under temaet Nude Elegance,  som du må hente al den inspiration fra som du og hjemmet kan rumme. NB. Senere blogindlæg vil præsentere andre numre fra den netop leverede event.

northmodern - design circusDesign Circus har kreeret slanke, høje montrer i lyst træ med rosa bagvægge, og hertil jongleret med Rune Elmegaard´s fine træ blomsterlignende skåle samt Air Planting med næsten vægtløse kobbertrådsvaser fra Just Right.

northmodern - design circusDet personlige hjørne i soveværelset kan nemt indeholde sminkebordet med hemmelige skuffer fra By Dane,  den perforerede stol fra Valentin Van Ravestyn, i spejlet bordlampen fra Roam samt feminin spejlbakke fra AYTM tilsat citron fragrance fra Savon.

northmodern - Design CircusDekadente runde former og finurligheder samlet omkring loungestole og puf  fra Källemo, bord fra Living Dezigns, håndlavede lamper fra Alexandra Raben, ovalt spejl samt vase i en kendetegnende Nude Elegance pudderfarve fra Bloomingville og unikke smykkeskrin fra Mette Saabye i drejet ahorn.

northmodern - Design CircusSarte træsorter som udtræksspisebordet og stole fra Via CPH, rosa polstret loungestol fra Living Dezign, delikat rund velourpude i kontrastrig kobolt og nougat fra Christina Lundsteen, sidebord i hvid lakeret metal fra Nordic Function og de flotteste keramik designs fra Keramische Werkstatt Margaretenhöhe og danske Mette Duedahl.

northmodern - Design CircusNude Elegance blev bygget op som et mere end  80 m2 stort område, der blev samlet af folie i dets indersides top, og visualiseret med informative tekster og den samme grafiske linje fra – inderst til yderst. Lænestolen udenfor er fra Living Dezigns, mens taburetten er fra Kristina Dam Studio, loungestolen indenfor er fra Källemo, og de fine kunstneriske collager er fra et ganske nyt brand, nemlig Tex & Jack. Den sorte grafiske mobile – til bordet er fra Super Studio og giver en flot kontrast til alle de sarte, rosa og naturlige lyse træsorter.

northmodern - Design CircusPå instagram under de nævnte hashtags,  vil der kunne hentes endnu mere inspiration fra både eventens besøgende, udstillere, presse og fra selve northmodern.

Design Circus

 

(0) Kommentarer
Copyright Design Circus Blog © 2020 | Avivoo - Wordpress CMS hjemmesider og blogs